차교수-카앤리치 Пукет или Кох Самуи: Кой тайландски остров да изберете за вашата почивка? > 자유게시판 | 차교수-장기렌트 가격비교,신차장기렌트카,자동차리스,장기렌터카

Пукет или Кох Самуи: Кой тайландски остров да изберете за вашата почив…

페이지 정보

profile_image
작성자 Elke
댓글 0건 조회 99회 작성일 24-03-02 08:45

본문

Дъжд и други валежи почти няма. По това време е най-добре да отидете на почивка на остров Пукет. Като цяло тропическите дъждове сами по себе си не са толкова лоши. Но през този сезон морето става особено опасно. Плуването в него е рисковано поради засилващите се подводни течения, които могат да ви отнесат. По време на дъждовния сезон Пукет е красив както винаги, но плажните почивки трябва да бъдат изключени. Климатът подобен ли е на Ко Самуи? Не точно. По отношение на климата вторият остров се счита за най-оптималния курорт. Например, дъждовният сезон на Ко Самуи продължава само няколко месеца. През октомври и ноември вали. В същото време в морето не се образуват големи вълни и течения. Дори по време на влажния сезон почивката на плажа тук е напълно възможна. През лятото може да вали и на Ко Самуи, но не трае дълго. Дъждът определено няма да развали цялостното ви впечатление и няма да отмени нито едно от забавленията. Но сухият сезон, обичан от туристите, започва на Самуи през декември и завършва едва през март.

На територията на хотела има много зеленина и имаш чувството, че живееш някъде в джунглата! Плаж 50 м, през пътя. Настаняване в бунгало. Предлага ресторант, бар, плувен басейн и фитнес център. В близост има няколко магазина, аптека, масажен кабинет, кафене и пазар за пресни плодове. Намирането вдигане на тежести патая място за хранене не е проблем. Предлага се безплатен трансфер до летището, пътуването отнема 5-10 минути. Хотелът се намира на 1-ва брегова линия, през пътя, на 150 м, има плаж, летището е на 5 минути с кола. Тишина, много зеленина, добре поддържан район. Но заради растителността има много комари. Хотелът разполага с 2 ресторанта, 3 открити басейна и спа и уелнес център. Закуската е монотонна. За децата: басейн, детска площадка и клуб. В близост има магазини, ресторанти, масажи и хранителен пазар. Не е лош хотел за цената. За семейства с деца най-добрите плажове са Карон, Най Харн, Камала и Сурин. Когато планирате ваканция, помислете за закупуване на турне до Пукет. Определено ще имате време да закупите обиколка в последната минута. Вижте най-добрите оферти за обиколки от Москва до Пукет.

plyazh-bich-roud-4.jpg

Не пропускайте Weekend Market, Jungceylon Mall, Wat Sirey, Splash Jungle Water Park, Bang Pae Waterfall, Phuket Tiger Kingdom, Elephant Sanctuary, Animal Sanctuary, Phi Phi Islands, Racha Island, Bird Park, патая тайланд билети Boxing Stadium, Optical Museum illusions, Chalong Bay, Rawai Art Village, Savoey Seafood Restaurant, The Memory at On On Hotel, Clock Tower, Standard Chartered Bank, площадка за наблюдение Rang Hill, Flying Hanuman Zipline Center, Coral Island, Wat Mongkol Nimit, Wat Saphan Hin и, разбира се, плажовете на Пукет. Заливът Панг Нга несъмнено е най-красивата природа на Пукет и Тайланд. Това е пейзаж, патая тайланд билети който трябва да видите със собствените си очи, https://Kayleemalm0641092299.bloggersdelight.dk/ ако сте прекосили половината свят, за да стигнете до тук. Най-добрият начин да го разгледате е в тих каяк, бавно плъзгащ се между огромните скали. По пътя ще бъдете изумени колко големи са тези фантастични варовикови образувания, патая тайланд билети издигащи се направо от морето и покрити с гъста растителност. Недалеч от международното летище Пукет се намира малкият национален парк Сиринат. Приказната зона включва естествените плажове на плажа Mai Khao, Nai Yang Beach, Nai Thon Beach и Sai Kau Beach.

Chalong Bay Rum се продава по целия свят и е най-известната марка ром в Тайланд. В дестилерията Chalong Bay Rum в Пукет можете да наблюдавате как дестилерията използзлатния буда в патаяа древни френски техники за дестилация, за да превърне прясно изцедена захарна тръстика във вкусен бял ром. Има и дегустации във фабриката, но си струва да се има предвид, че минималната възраст за пиене в Тайланд е 20 години. Музеят на морските раковини впечатлява с най-голямата си колекция от раковини. Освен местни миди, музеят показва и фосилни находки на възраст до 380 милиона години, гигантски миди с тегло до 250 килограма, както и най-голямата в света „Златна перла" с тегло 140 карата. Частният музей се намира в югозападната част на острова, на плажа Rawai и може да бъде посетен всеки ден от 8 сутринта до 19 ч. The Title East Wing Apart Hotel. Оценка - 9.5 на база 78 мнения. Апартаменти на първа линия Раваи. Оценка - 9.3 на база 48 мнения. Апартамент Рауай Бийч. Оценка - 9.8 на база 68 мнения.



If you have any queries pertaining to where and how to use патая тайланд билети, you can call us at our web-site.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.